El Ayto de Confrides – L’Abdet abona las ayudas paréntesis

L’Ajuntament de Confrides / L’Abdet ha fet efectiu el pagament de les ajudes Parèntesi, emmarcades dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana i que van dirigides als sectors més afectats per les restriccions sanitàries imposades a causa de la pandèmia global sanitària del Covid-19.

La setmana passada, i segons les xifres del departament de Tresoreria, s’havia pagat el 100% dels fons destinats a les ajudes a autònoms i empreses de Confrides i L’Abdet que sumen un total de 18.664 euros.

L’Alcalde de Confrides / L’Abdet, Rubén Picó, es mostra satisfet i afirma que «les nostres empreses ens necessiten més que mai. Que les empreses disposen dels diners de les ajudes al més prompte possible ha sigut per al nostre Ajuntament una prioritat. És per això que redactem les bases amb la major rapidesa i de la mateixa manera hem procedit a fer efectiva la concessió mitjançant la signatura del decret perquè la burocràcia no siga un problema afegit a la crisi actual provocada per la pandèmia».

Picó apunta a més que «hem atorgat el 100% dels fons disponibles per a aquestes ajudes en una única convocatòria, la qual cosa posa de manifest que des de l’Ajuntament s’ha treballat amb obstinació per a adequar les bases de la convocatòria a les necessitats de les nostres empreses».